post

Spinnen

Arachnidae spp

Algemene informatie over spinnen:

kruisspin-gardensafari

Spinnen komen algemeen voor in Nederland. Ze vervullen een nuttige functie door het maken van een web, waarin ze, op een goede locatie, veel (irritante) insecten vangen.

Leefwijze van spinnen:

De spinnen komen al vroeg in het voorjaar uit hun geelwitte nestje samen met hun broertjes en zusjes. Vanuit daar zoeken ze een geschikte locatie om hun web te weven en insecten te vangen. Vervolgens eet een spin iedere dag zijn eigen lichaamsgewicht aan insecten. Als hij voldoende heeft gegeten voor 1 dag, maar toch insecten vangt, kapselt hij die in en bewaart het verdoofde insect tot etenstijd!!

Spinnen bestrijden:

Holenwielwebspin-gardensafari

Overal waar je spinnen tegenkomt kun je ze bestrijden op een milieuvriendelijke manier; stofzuiger, bezem, krant of schoen, alle methodes mag u toepassen. Wilt u echter spinnen buiten bestrijden met een bestrijdingsmiddel dan komt u teleurgesteld thuis, die zijn namelijk in Nederland niet toegelaten. Ieder insecticide dat in de handel verkrijgbaar is, is dodelijk voor spinnen, maar geen van deze middelen zijn toegelaten om spinnen buitenom uw huis te bestrijden.

Spinnen bestrijden met Cleanweb:

Wij hebben echter de beschikking over een milieuvriendelijk middel ter wering van spinnen. Het is toegelaten voor de Nederlandse markt en dood de spinnen niet. U behandelt uw woning 2x per jaar met dit middel, bij voorkeur in het voorjaar en ergens halverwege de zomer. U bent de gehele zomer verlost van de spinnen op uw woning of (bedrijfs)gebouw. Het middel zorgt ervoor dat de spinnen worden verdreven en zich niet kunnen hechten aan het oppervlakte van uw woning.
Wilt u Cleanweb bestellen? klik dan hier voor onze webshop

U kunt er ook voor kiezen dat wij de spinnenbehandeling voor u uitvoeren, dan kunt u contact opnemen met onze planning

Spinnen in uw woning voorkomen:

Mocht u overlast van spinnen hebben binnenin uw woning en dat willen voorkomen, dan kunt u het beste dezelfde maatregelen treffen als tegen muggen en vliegen. De spinnen komen binnen opzoek naar deze prooidieren en als die er niet zijn, zullen ze spoedig van de honger sterven of een andere geschiktere locatie zoeken. Mochten de spinnen zich al in uw woning bevinden en u wilt ze toch kwijt, dan is de stofzuiger in dit geval uw beste vriend!!

Ik wil spinnen laten bestrijden!

Heeft u overlast of hinder van spinnen of andere plaagdieren?
Twijfel niet en neem contact met ons op! Wij gaan graag het gesprek met u aan om een geschikte oplossing te vinden voor uw spinnenprobleem!

 

Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon, mail of middels ons contactformulier. mega-des logo

 

Telefoon: 0320-286900
Email: info@megades.nl